Heart of the Brave Lion

Tenyészetünk szibériai, szfinx macskát és francia, valamint angol bulldogot tenyészt, kizárólag hobbyszinten! Családunk tagjaiként élnek az állataink, akiknek a leszármazottai számos családnak okoznak örömet érkezésükkel. Soha nem törekszünk arra, hogy kiállítások nyertesei legyenek az állataink, hanem sokkal nagyobb dicsőség egy gondos, felelősségteljes gazdira lelni, akinek az új családtag teljesíti ki az életét.
A legelső háziállatunk egy fekete-fehér zoknis szibériai cica volt, aki 1998-ban került hozzánk. Akkoriban még ez a fajta abszolút nem volt elterjedt, ami megfogott benne, az a valódi báj, a megjelenése és az egészséges fajta. Egy kiállításon láttuk őket először…
Azóta több év telt el, s a szibivel indult a történetünk. Akkoriban még nyitottabbak voltak a tenyésztők is egymás felé, nem volt ennyire visszafogott a kör, az emberek szokásai is sokat változtak mára.  Ezt csupán azért tartom fontosnak, mert amit a kezdetektől fogva megtanultam, az gyakran válik hasznomra a mindennapok során, ha most kellene elkezdenem a tenyésztést, valószínűleg nehezebb dolgom lenne az akkorinál. Megvettem a cicát, eljártam vele kiállításokra, az akkori egyesületnél lehetett kérni a potenciális kandúr ajánlást, akivel frigyre léphetett a cicánk. Volt három almunk, abszolút saját szórakozásunkra, mindegyik kiscicának nagyon jó gazdija lett.
A cica mellé érkezett egy yorki, akivel édes kettesben éldegéltek, hosszabb időt hagytunk ki a cicázással, aztán a szibériai cicánk is kiöregedett, volt néhány kismacskamentes évünk. Aki azt mondja, hogy nincs kutya-macska barátság, az nem tartott még együtt kutyát és macskát.
Közben kutyafronton bővült a családunk egy, aztán még egy bulldoggal.  Honnan a bulldog ötlete? Olyan őserő van ebben a fajtában, ami megmagyarázhatatlan vonzalmat ébresztett és végzetes szerelmet a fajta iránt. Nem véletlenül címerállat, minden adottsága megvan ahhoz, hogy a kitartás négylábú megjelenítője legyen.
Rengeteg buktatója van a bulldogtenyésztésnek, de számunkra ebben rejlik a tenyésztés szépsége! Egy alom felnevelése olyan sikert okoz, amit máshogyan nehezen ér el az ember.
Az állatokkal töltött idő sokat segít feltöltődni a hétköznapi munka után, olyan élményekben részesülünk velük és általuk, amit csak javasolni és ajánlani tudunk mindenkinek tiszta szívvel. Ha lehetne, naponta  tíz perc dorombolást mindenkinek rendelnénk. :)

Eladási Feltételek

 
  1. -Minden cicát törzskönyvezve és szerződéssel adok el kizárólag a végső tulajdonosnak. Csakis kényeztetni és szeretni való kedvencnek!
  1. -A kiscicák 12 hetes koruk előtt nem vihetők el.
  1. -Az új tulajdonos vállalja, hogy a megvásárolt cicát 6-8 hónapos korban ivartalaníttatja.
  1. -Minden cicát állatorvosi igazolással és oltási könyvvel adok át, garantálva, hogy egészséges.
  1. -Ezek a cicák minőségi eledelhez vannak szokva (amit nem a bevásárló központokban lehet megvásárolni) az új gazdinak ezt a jövőben is biztosítania kell. Szívesen adok tanácsot!
    -A cica ára nem alku tárgya!
  1. -A cicákat 8 hetes koruktól lehet lefoglalni. A foglalásnál a vételár 25%-át kell kifizetni. Ha a vevő meggondolja magát a foglaló nem jár vissza.
  1. -Az elviteltől számított 18 hónapig, 3havonta szeretnék e-mailben pár képet, hogy nyomon követhessem a cica pozitív fejlődését. Itt mindössze hat alkalomról lenne szó. Természetesen többnek jobban örülnék.
  1. -Fenntartom a jogot, hogy szabadon megválasszam, kinek adok el egy-egy cicát.
 
Az új tulajdonos bármilyen, a cicával kapcsolatos kérdéssel gondolkodás nélkül fordulhat hozzám. Akkor is ha valamiben nem biztos és tanácsot szeretne. Higgye el soha nem fog zavarni!

 

Copyright (c) 2013 Heart of the Brave Lion